Fotograafen på Facebook

Det händer en hel del saker på stillbildsfotograferingsfronten nu! Jag sysslar ju som bekant inte bara med film utan även "vanlig" fotografering. Dock har jag inte fotat med systemkamera på väldigt länge utan har övergått mycket till kompaktkamera och mobil. Detta främst pga att jag helt enkelt inte fått plats och orkat ta med någon större kamera allteftersom storleken på filmkameran har växt. Det är ju trotsallt film som är min grej. Nu har jag dock tagit tag i stillbildsfotograferandet igen och kommer fokusera mer på det än tidigare. Dels så har ni ju kanske sett att jag börjat sälja foton på canvas och nu kommer ytterligare ett steg, en egen fotosida på Facebook! Jag har ju en sida för White sorrow productions sedan tidigare men det här blir som sagt enbart för foto. Namnet på sidan är Fotograafen och du hittar den här!

Etiketter: foto

Kommentera: